Maria Păuna, make-up artist pentru numeroase celebritati nationale (Catalin Botezatu, Irina Schrotter) si internationale (Johnny Depp, Gabriella Cilmi, Sting) si-a schimbat masina prin Cesiune.ro

Dupa zece ani in care a fost fidela marcii BMW, Maria a decis sa-si schimbe masina cu un Audi pentru ca, spune ea, o reprezinta cel mai bine.

“Ma gandeam de ceva vreme sa imi schimb masina, insa voiam sa gasesc o oferta cu adevarat convenabila. Voiam calitate, prestanta si sa fie o masina prietenoasa, usor de condus. Un prieten m-a sfatuit sa nu mi-o iau cu banii jos, ci sa apelez la o firma de leasing auto. Am ales impreuna cu cei de la Cesiune.ro un Audi A4, 2.0 TDi – 143 cp. Am dat un avans mare la inceput, de 12.000 de euro, si am ramas acum cu rate de 250 de euro”, spune Maria.

Businessul Mariei, prima Academie de Dermopigmentare din Romania recunoscuta la nivel international si un salon de inalta clasa frecventat de crema showbizului, este printre cele mai exclusiviste din lume. Mai sunt inca patru femei in lume care au saloane specializate pe arta dermopigmentarii.

Cesiune.ro vine cu solutia ideala pentru situatiile in care cei care au preluat o masina sau un utilaj in leasing sunt fortati sa predea bunul catre firma de leasing din cauza unei imposibilitati de plata a ratei lunare. Prin Cesiune.ro, se recupereaza o mare parte din suma deja platita (avansul initial). Avantajele pentru noii proprietari sunt ca acestia nu mai sunt nevoiti sa achite diferite taxe si pot negocia atat avansul, cat si rata lunara.

Maria Pauna leasing auto

Sursa: Libertatea.ro