Atentie, soferi! Celebrul luptator Ionuț Iftimoaie poate fi intalnit in trafic la volanul unui SUV cu sapte locuri, un puternic Mercedes GL cu motor diesel, pe care il conduce in locul unui Porsche Cayenne cu cinci locuri.

Pe langa masina personala, Iftimoaie mai are alte 3 SUV-uri Dacia Duster pe care le foloseste pentru firma sa de paza.

„Am ales Mercedesul GL pentru mine, nu pentru marca, ci pentru tipul de cerinte pe care le indeplineste – siguranta la drum lung, dar si un volum mai mare, pentru ca, avand copii, se aduna multe bagaje. Am trecut de la cinci la sapte locuri”, spune Iftimoaie.

Si pentru ca luptatorul este si antreprenor, si-a mai luat trei masini pentru interventii, prin preluare de leasing de la Cesiune.ro, pentru firma sa de paza. De astfel, Cesiune.ro este alaturi de luptator, in drumul spre victorie, de peste doi ani de zile, fiind si unul dintre sponsorii care l-au sprijit in cantonamentul ultimului meci disputat la Piatra-Neamt, in care Iftimoaie l-a invins pe Luca Panto.

„Am luat trei Dacia Duster la un pret foarte bun, sunt fiabile, au un consum redus si sunt usor de intretinut. Firma de paza este intr-un proces de dezvoltare si pe viitor sunt sigur ca voi mai avea nevoie de serviciile lor”, a adaugat campionul.
Ionuț Iftimoaie a fost fascinat de luptele K1 si de filmele cu Bruce Lee inca de mic copil. Acum se mandreste cu premii precum campion al Italiei, Campion K1 Bassano 2001, Campion K1 Bassano 2002, Campion Italia GP 2002, Campion Local Kombat al Romaniei in 2004, 2005 si 2006 – cel mai popular sportiv, cel mai bun sportiv K1 Local Kombat din Romania.
Dar cine stie, poate, intr-un viitor apropiat, Iftimoaie va calca pe urmele lui Mihai Leu, indreptandu-se spre pistele de raliuri. Deja a fost copilot la o proba speciala alaturi de fostul campion national la raliu Thomas Abraham, grupa H 2000.

Ionut Iftimoaie SUV

Sursa: Libertatea.ro