Portalul Cesiune.ro, clasat pe locul 1 in topul siteurilor de  anunturi auto/moto.

Cesiune.ro | Leasing corect pentru fiecare

Despre noi

Despre website

Portalul Cesiune.ro, clasat in top 3 site-uri de Anunturi auto/moto (conform trafic.ro), este primul site din România care trateaza serviciul de predare a unui contract de leasing intr-o maniera cu adevarat profesionista.
Cesiune.ro ofera servicii pentru leasing imobiliar, leasing auto, moto, nautic, masini constructii si utilaje, camioane, transport persoane si alte echipamente, venind cu solutia ideala pentru situatiile in care cei care au preluat o masina sau un utilaj in leasing sunt fortati sa predea bunul catre firma de leasing din cauza unei imposibilitati de plata a ratelor lunare.
Utilizatorii inregistrati pot adauga anunturi gratuit, iar profesionistii companiei vor gasi clienti pentru autovehiculul adaugat si vor contacta propietarii.
Clientii vor avea parte de asistenta pe durata intregului proces si li se va prezenta o gama variata de posibilitati de finantare.
 

Avantaje principale

  • Prin utilizarea platformei de predare sau preluare a leasingului se economisesc timp si bani, intrucat utilizatorul isi recupereaza o parte din sumele deja achitate.
  • De asemenea, cel care preia leasingul prin Cesiune.ro (de exemplu un autoturism), are avantajul ca taxele mari cum ar fi asigurarea si avansul sunt deja achitate, urmand sa plateasca doar o taxa modica numita taxa de novatie. Aceasta este diferita de la o firma de leasing la alta, dar se situeaza in jurul unui procent de 2% din valoarea ramasa de plata, la care se adauga restul ratelor ramase.
  • Mai mult, Cesiune.ro vine si in ajutorul firmelor de leasing, cu parcuri pline de masini care se vand foarte greu sau aproape deloc, ceea ce genereaza cheltuieli de chirie, intretinere, etc. Platforma Cesiune.ro deschide pentru acestea un nou canal de informare si vanzare, motiv pentru care beneficiaza de ajutorul lor direct.

Practic, echipa Cesiune.ro vine in sprijinul celor care doresc sa renunte la un contract de leasing, oferindu-le posibilitatea de a cesiona contractul in cele mai avantajoase conditii, si foarte important, intr-un timp foarte scurt. Totodata, specialistii Cesiune.ro sunt in permanenta legatura cu persoanele sau societatile comerciale interesate sa preia aceste contracte, facilitandu-le acestora accesul la cel mai eficient sistem de finantare. Totul este extrem de simplu si rapid.
Toate anunturile postate pe site-ul Cesiune.ro sunt gratuite, cu mentiunea ca cei care doresc ca anuntul lor sa beneficieze de promovare si de vizibilitate mai buna pe site pot opta pentru diferite variante de promovare, contra cost. Toate aceste facilitati pot fi accesate de utilizatori dupa ce isi fac cont pe platforma online Cesiune.ro, existand chiar varianta de plata a anunturilor favorizate prin SMS sau prin card bancar.
In pachetul de asistenta permanenta oferit de echipa Cesiune.ro intra si promovarea anuntului de predare leasing, precum si asistenta financiara pentru persoanele fizice sau juridice care doresc sa preia un astfel de contract. In prezent, platforma online Cesiune.ro este specializata in contractele de leasing incheiate pentru toata gama de autovehicule, locuinte, utilaje agricole sau utilaje industriale.
Echipa noastra se ocupa si de pregatirea autoturismelor livrate catre clienti. Astfel, toate autoturismele sunt cosmetizate si pregatite pentru livrare, iar, optional, acestea pot beneficia de un pachet complet de ingrijire care consta in polish exterior si curatare profesionala la interior plus dezinfectare instalatiei de climatizare.
 

Despre Cesiune.ro

Portalul s-a lansat in 2009 cu obiectivul de a deveni cel mai mare site din domeniu. Inca de la inceput au fost incheiate contracte de colaborare cu furnizori majori de informatii auto, precum Otp Leasing, Ager Leasing, Tiriac Leasing, Inpuls Leasing, NBGleasing, Romstal Leasing, numarul acestora crescand odata cu dezvoltarea businessului.

Cesiune.ro este o companie care a implementat servicii unicat pe piata din România, oferind, prin intermediul platformei Cesiune.ro, servicii de finantare la achizitia unei masini. Sistemul de finantare cesiune.ro permite cumpararea unei masini cu plata unui avans intre 20% si 40% si a 48 de rate, plus o rata finala.

Cesiune.ro este unicul sistem de finantare pentru masinile vandute prin intermediul website-ului Cesiune.ro

Contractele de cumparare incheiate cu Cesiune.ro nu afecteaza istoricul companiei ce achizitioneaza un autoturism prin leasing auto, rate sunt fixe pe toata contractului si pentru semnarea contractului sunt necesare un set minim de acte.
Clientii care au deja un an de contract isi pot schimba masina beneficiind de avansul platit.

Ti-am captat atentia? Incearca si tu Cesiune.ro!

Fa-ti cont acum si adauga anunturi gratuite, de restul NE OCUPAM NOI. Datele tale de contact sunt ascunse, astfel nu vei fi deranjat de curiosi cu tot felul de telefoane sau oferte inadecvate.

Ai cont?

Ai uitat parola?