Cesiune.ro anunta lansarea operatiunilor de finantare a achizitiei de automobile, destinate atat persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate, dar persoanelor juridice, in conditii fara precedent pe piata din România.

Avantaje:

  • Putine documente, fara afectarea gradului de indatorare, cu deducerea cheltuielilor pentru firme.
  • Cesiune.ro devine unicul sistem de finantare de acest gen pe piata
  • Sistemul ofera conditii ideale pentru toate masinile: 20% – 40% avans si 48 de rate

Solutia de finantare Cesiune.ro reprezinta in acest moment unicul sistem de finantare pentru clientii platformei Cesiune.ro si aduce o serie de avantaje pentru persoanele care doresc sa cumpere un automobil in rate, printr-un mecanism simplu, care sa permita deducerea legala a cheltuielilor si a TVA-ului, fara complicatii birocratice.

Sistemul de finantare Cesiune.ro reprezinta o inchiriere pe termen lung a automobilului, cu avantajele ce decurg din acest sistem, insa fara dezavantajele unui leasing operational.
Contractul de inchiriere este insotit de un antecontract de vanzare-cumparare, care asigura clientii de intrarea in proprietate a masinii la sfarsitul perioadei contractuale. Practic, dupa plata in avans a unei sume intre 20% si 40%, plata ratelor, odata cu achitarea ultimei rate clientii devin proprietari. In functie de situatie, clientii vor opta pentru o plata finala ce poate fi 20% sau numai 1%.

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finantarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, in conditii similare: 20% – 40% avans si 48 de rate, plus plata finala, dupa caz.

Atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii (persoane juridice), finantarea nu afecteaza gradul de indatorare, astfel ca acestia pot accesa in continuare credite si leasinguri la banci si alte companii, fara probleme, fara un istoric al datoriilor afectat de acest contract de inchiriere.

Ca un avantaj unic pe piata din România, clientii aflati sub contract de cel putin un an isi pot schimba masina cu o alta, dupa preferinte, beneficiind de avansul achitat initial. Daca titularii contractului doresc o masina mai mare, mai mica, mai ieftina, mai luxoasa sau din alta clasa, pot returna masina initiala si pot beneficia de un nou calcul pe baza avansului deja dat, platind doar diferenta de la avansul achitat initial.

Pe toata perioada de derulare a contractului, impozitul masinii este platit de Cesiune.ro, care ramane proprietar pana la finalizarea contractului.

De asemenea, costurile de utilizare sunt predictibile, deoarece rata este fixa si nu este afectata de dobanzile bancare sau de valorile Euribor.

Pentru semnarea unui contract si finantarea achizitiei unui automobil sau imobil prin Cesiune.ro nu e nevoie de birocratie, documente justificative, bilanturi depuse, ci de un minim set de acte.

Cesiune.ro a oferit de-a lungul timpului solutii de finantare diverse, prin intermediul companiilor de leasing din piata, insa in acest moment a implementat cea mai avantajoasa alternativa pentru clientii sai.

Dupa 4 ani de colaborari cu mai multe societati de leasing din România, timp in care Cesiune.ro a functionat ca un intermediar al tranzactiilor dintre vanzator si cumparator, a decis sa-si creeze propriul sistem de finantare, care devine unicul mijloc destinat achizitiei de automobile pentru clientii platformei Cesiune.ro

Automobilele care pot fi cumparate prin sistemul de finantare Cesiune.ro sunt cele postate pe pagina web Cesiune.ro, acestea fiind verificate din punct de vedere tehnic de specialistii Cesiune.ro. O finantare a unui automobil din afara site-ului presupune o verificare suplimentara in service si plata unui comision de 2%.

Sursa: Adevarul.ro