Un nou mecanism online, prin intermediul caruia romanii isi pot vinde autoturismele second-hand in leasing, similar cu sistemul utilizat pentru masinile noi, este disponibil pe piața auto romaneasca!
Ca utilizator inregistrat al site-ului Cesiune.ro, poti adauga anunt gratuit iar angajatii Cesiune.ro se vor ocupa de promovarea masinii si de gasirea unui cumparator, iar cand este gasit clientul, vanzatorul primeste banii integral de la Cesiune.ro, iar cumparatorul incepe sa plateasca ratele lunare.

Ce este de fapt conceptul Cesiune.ro?

 • Cesiune.ro este o platforma destinata celor ce vor sa vanda sau sa cumpere automobile;
 • Masinile rulate postate pe Cesiune.ro pot fi vandute/cumparate in leasing;
 • Cesiune.ro ofera oportunitatea de vanzare a masinilor rulate, nu mai vechi de 2007, cu ajutorul unui sistem profesionist;
 • Sistemul asigura o prezentare buna a masinii si posibilitatea de finantare pentru viitorul cumparator;
 • Se pot adauga anunturi gratuite atat ca persoana fizica, dar si ca dealer auto (persoana juridica) ce detine mai multe autoturisme.
 • Anunturile se pot promova/favoriza contra cost prin SMS sau card bancar.

 
BUCURESTI, 22 Aprilie 2013 – Website-ul Cesiune.ro anunta oferta de servicii complementare pentru clientii care doresc sa-si vanda masina intr-un sistem modern si civilizat. Este vorba despre posibilitatea de a vinde autoturismul second-hand in leasing, similar cu sistemul utilizat pentru masinile noi, pentru a face mai usoara gasirea de cumparatori.

Romanii care vor sa-si vanda masina o pot face cel mai eficient prin intermediul unui anunt postat pe Cesiune.ro, nu doar in sistem clasic, cu plata cash, asa cum negociaza de obicei cele doua parti, ci si in sistem leasing, prin intermediul solutiilor de finantare ale Cesiune.ro.
Ambele parti ale tranzactiei vor fi multumite: vanzatorul isi va primi pretul cerut de la Cesiune.ro, cumparatorul va plati relaxat, in leasing, cu avans si rate egale, pretul masinii.

Cesiune.ro si-a dezvoltat oferta pentru publicul sau, astfel ca predarea de contracte de leasing – activitate de traditie pentru Cesiune.ro –  este insotita acum si de posibilitatea ca o masina ce nu a fost cumparata prin leasing sau a fost achitata integral deja, nu mai veche de 2007, sa fie totusi vanduta in acest sistem avantajos, cel al leasingului operational.
Practic, este vorba despre o evolutie de la un sistem rudimentar al anunturilor de mica publicitate, postate in ziare sau pe diferite site-uri, la un sistem civilizat, in care tranzactiile cu masini rulate se desfasoara intr-un cadru modern.
 

Care sunt pasii

Pasii ce trebuie sa-i parcurga orice persoana care vrea sa vanda mai usor propria masina sunt simpli:

 1. Inregistrare cont nou pe Cesiune.ro
 2. Postare anunt/anunturi
 3. Masina este afisata automat cu calculatia ratelor de leasing
 4. Specialistii Cesiune.ro preiau anuntul si incep sa se ocupe de mediatizarea masinii
 5. In momentul in care este gasit un cumparator, vanzatorul primeste banii integral de la Cesiune.ro
 6. Cumparatorul semneaza contractul de leasing si primeste masina dorita, dupa plata avansului.

 

Ce trebuie sa stie cumparatorii

 • Ratele sunt fixe. Cei care cumpara nu trebuie sa stea cu grija unor modificari de dobanda care sa afecteze sumele pe care le au de plata. Calculele sunt facute de la bun inceput, astfel ca avansul si ratele vor fi cunoscute de cumparator din prima clipa.
 • Ratele sunt deductibile integral. Sistemul de leasing utlizat este de tip operational, similar cu cel al inchirierii unui automobil. Din acest motiv, cei care achizitioneaza masina prin Cesiune.ro pentru o firma vor putea deduce cheltuielile cu platile lunare ale contractului.
 • Eligibilitatea cumparatorilor este mult mai flexibila. Sistemul de rate nu afecteaza gradul maxim de indatorare al cumparatorilor si nu cade sub incidenta sistemului de rating bancar.

 
Sursa: Adevarul.ro | Capital.ro