Cesiune.ro anunta deschiderea Cafe Leon, prima cafenea din România dedicata clientilor unei companii de leasing.
Cea mai placuta forma de a petrece timpul necesar pentru o intalnire de afaceri, cumpararea unei masini, socializare si relaxare.

Clientii Cesiune.ro au la dispozitie, incepand de luna aceasta, in locul birourilor aglomerate si zgomotoase, un spatiu placut, in care pot discuta cu un consultant leasing, pot cauta pe internet masina pe care o doresc beneficiind de un calculator leasing auto, pot studia actele pe care le au de semnat sau pot pur si simplu savura o cafea buna, pe terasa.

Cafe Leon este o investitie a grupului de firme din care face parte Cesiune.ro si se afla intr-o zona de interes a capitalei, in apropierea Garii de Nord, pe strada Witting nr. 4.

Cafe Leon este un loc de petrecere a timpului liber si pentru persoanele care nu apeleaza la serviciile Cesiune.ro, pentru o pauza de cafea in timpul zilei, un moment de relaxare dupa programul de munca.

Va asteptam indiferent de zi, fie in timpul saptamanii sau in weekend, singuri sau alaturi de prietenii dumneavoastra.

Sunt anuntate evenimente speciale, multe dintre ele dedicate intregii familii, vor fi prezenti DJ renumiti si sunt pregatite multe surprize pentru clienti.

Cafe Leon Witting

Sursa: Adevarul.ro