Utilizarea platformei Cesiune.ro are o serie de avantaje evidente – toate in favoarea proprietarilor de autoturisme care doresc sa vanda repede si la un pret bun –  fata de sistemele clasice, de mica publicitate. Iata care sunt cele mai importante dintre aceste avantaje:

  1. Datele de contact ale vanzatorului nu sunt publice, asigurand astfel intimitatea necesara celor care vand masina, ferindu-i de samsari sau de curiosii care nu fac altceva decat sa deranjeze. Informatiile de contact vor fi protejate si cunoscute doar de angajatii Cesiune.ro;
  2. Automobilul este postat pe site cu o calculatie de leasing automata, fara ca vanzatorul sa faca un efort suplimentar in acest sens. Masina va fi astfel mult mai atractiva pentru oricine, dar mai ales pentru cumparatorii care nu dispun de bani cash, dar isi doresc o astfel de masina;
  3. Masina este promovata de o echipa de specialisti care se ocupa de gasirea unui client. Cei care posteaza anuntul pot alege sa-l evidentieze, contra cost. Dar angajatii Cesiune.ro se vor ocupa intotdeauna de promovarea masinii;
  4. Nu sunt costuri de postare a anunturilor. Cesiune.ro considera ca varianta de postare gratuita de anunturi cu posibilitatea de promovare este destinata celor care doresc cu adevarat sa vanda autoturismul rapid.

Mecanismul de finantare al Cesiune.ro este un avantaj major si pentru companiile care doresc sa scoata din activele firmei un automobil si sa il utilizeze in regim de leasing operational, pentru un management mai bun al capitalului.

Cesiune.ro si-a propus sa sustina comertul civilizat/modern cu automobile, care sa permita atat deblocarea pietei printr-o finantare accesibila oricui, cat si accesul cumparatorilor la automobile verificate, fara riscuri privind provenienta si calitatea acestora.”, ne-a declarat Ionut Vintila, director de vanzari in cadrul Cesiune.ro.
Este timpul ca romanii sa treaca de la etapa anunturilor postate pe diferite site-uri de mica publicitate, fara sa mai stie nimic apoi despre acest anunt. Le oferim un instrument puternic, prin intermediul caruia autoturismul pe care il vand va fi preluat de specialisti, care se vor ocupa de el, de vanzarea si de finantarea acestuia.”, a mai spus reprezentantul Cesiune.ro.
 

Ce trebuie sa stie cumparatorii

  • Ratele sunt fixe. Cei care cumpara nu trebuie sa stea cu grija unor modificari de dobanda care sa afecteze sumele pe care le au de plata. Calculele sunt facute de la bun inceput, astfel ca avansul si ratele vor fi cunoscute de cumparator din prima clipa.
  • Ratele sunt deductibile integral. Sistemul de leasing utlizat este de tip operational, similar cu cel al inchirierii unui automobil. Din acest motiv, cei care achizitioneaza masina prin Cesiune.ro pentru o firma vor putea deduce cheltuielile cu platile lunare ale contractului.
  • Eligibilitatea cumparatorilor este mult mai flexibila. Sistemul de rate nu afecteaza gradul maxim de indatorare al cumparatorilor si nu cade sub incidenta sistemului de rating bancar.