Pagina principala Anunturi leasing imobiliar > Apartament 2 camere

Apartament 2 camere, 50mp , Cotroceni, Bucuresti

Click pe poza pentru marire.
Descriere Apartament 2 camere
  • Apartament 2 camere vis-a-vis de parcarea Mall Afi Cotroceni bloc 1965 din beton si caramida, calduros si economic iarna,are doar latura geamurilor spre exterior si este flancat de apartamente, fara nicio fisura sau crapatura in urma tuturor cutremurelor de atunci si pana acum ! Fara restantieri extrem de linistit inconjurat de gradini, la un pas de piata Orizont si scoala pt anii 1-8. In curand se va deschide si statia noua de metrou ! Apartamentul este renovat complet de cca 18 luni. A fost schimbata instalatia sanitara si electrica complet : tablou sigurante nou, Cablu cupru nou, Prize si trasee de curent noi, pt fiecare perete cu intrerupatoare modulare Vimar,Usa metalica noua a costat cca 2500 lei. Mobila bucatarie din MDF pe comanda, cca 5 m lungime cu blat de 70cm si electrocasnice pt bucatarie noi (cuptor microunde incorporat Samsung, chiuveta mare din ceramica Pyramis, plita aragaz si frigider lat asortat la culoare HotPoint, Cuptor electric vintage model Beko) . Balcon izolat si renovat complet, cu mini pivnita discret amenajata si pervaz lat pt ghivece flori.Din balcon se vede o panorama vasta a Bucurestiului datorita pozitiei si etajului cu rasaritul soarelui si a Lunii dimineata si seara. In sufragerie s-a montat un perete din Onix natural montat pe cadru otel, luminat din spate cu telecomanda, astfel incat se pot vedea superb striatiile straturilor depuse in mii de ani, un semineu electric cu telecomanda incorporat superb (functional pt incalzire sau doar functie decor flacara) In spatele cadrului se afla o priza ascunsa cu traseu propriu pt semineu si aparatura hi-fi pentru a ascunde cablurile ce ar putea arata stanjenitor.Baia este renovata complet, rezervor wc ascuns Grohe, calorifer perete Radox,Faianta cu decoratiuni de cea mai buna calitate,Vas chiuveta onix natural cu mobilier MDF asortat. Toti peretii sunt drepti si finisati deci o renovare ff usoara pt viitor fara balamucul binestiut(daca se doreste candva schimbata culoarea, nu mai trebuie decat vopsit sau tapet depinde de fiecare) Parchet in tot apartamentul, termopane
Cesiune.ro nu ofera garantie pentru autoturismele sau imobilele postate pe site si NU raspunde de eventualele daune survenite anterior noii finantari !
14600 €Avans Stare anunt: Disponibil
Rata lunara 119 rate * 625 € (TVA inclus)
Cotroceni, Bucuresti
Detalii anuntID Anunt: 23718
Tip imobil:Apartament
Numar camere:2 camere
Oras:Bucuresti
Vanzator: Cesiune.ro
Contacteaza CESIUNE.RO
031 101 93 11 - 18
CALCULATIA EXPRIMATA MAI SUS POATE DIFERI IN FUNCTIE DE SITUATIA FINANCIARA A SOCIETATII / PERSOANEI FIZICE CE DORESTE ACCESAREA CONTRACTULUI DE LEASING.
x

Contacteaza-ne

Nume
Email
Telefon
Mesaj
Trimite
x

Trimite unui prieten

Numele tau
Emailul tau
Nume destinatar
Email destinatar
Subiect mail
Mesaj
Trimite
Avantajele Unui Contract de Leasing Auto sau Leasing Imobiliar Cesiune.ro