Pagina principala Anunturi leasing imobiliar > Garsoniera 2 camere

Garsoniera 2 camere, 58mp , Chiajna, Bucuresti

Click pe poza pentru marire.
Descriere Garsoniera 2 camere
  • Apartament 2 camere P
  • arcare proprie Rosu Chiajna Auchan Pacii Militari
  • Apartament 2 camere, cu loc parcare in proprietate, living cu bacatarie open space , suprafata utila 58 mp + blacon inchis de 6 mp ( in total 64 mp utili ), incalzire cu centrala gaz proprie, geamuri mari bine luminat natural, situat la etajul 3 din 3 unde linistea predomina, anul finalizarii constructiei 2011, proprietar din 2012, blocul are in proprietate si o curte proprie inchisa cu verdeata si zona grill. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat ( sa nu ) conform pozelor ( FARA TV, frigider, sistem audio) cu canapea modulara, comoda TV, dulap depozitare haine in zona livingului, bucatarie completa cu plita pe gaz, cuptor electric, hota, chiuveta, dormitorul are pat de mijloc cu un dresing in jurul acestuia si comoda cu sertare in fata, baia complet utilata cu un dulap depozitare si masina spalat rufe, pe hol la intrare avem pantofar si cuier. Locatia apartamentului este in Str. Rezervelor nr. 42A, Sat Rosu, Chiajna, Ilfov, langa Complexul Militari Residence.
Cesiune.ro nu ofera garantie pentru autoturismele sau imobilele postate pe site si NU raspunde de eventualele daune survenite anterior noii finantari !
13600 €Avans Stare anunt: Disponibil
Rata lunara 119 rate * 585 € (TVA inclus)
Chiajna, Bucuresti
Detalii anuntID Anunt: 22241
Tip imobil:Garsoniera
Numar camere:2 camere
Oras:Bucuresti
Etaj:3 / 3
Vanzator: Cesiune.ro
Contacteaza CESIUNE.RO
031 101 93 11 - 18
CALCULATIA EXPRIMATA MAI SUS POATE DIFERI IN FUNCTIE DE SITUATIA FINANCIARA A SOCIETATII / PERSOANEI FIZICE CE DORESTE ACCESAREA CONTRACTULUI DE LEASING.
x

Contacteaza-ne

Nume
Email
Telefon
Mesaj
Trimite
x

Trimite unui prieten

Numele tau
Emailul tau
Nume destinatar
Email destinatar
Subiect mail
Mesaj
Trimite
Avantajele Unui Contract de Leasing Auto sau Leasing Imobiliar Cesiune.ro