Pagina principala Despre noi
Anunturi favorizate

Despre noi

Portalul Cesiune.ro, clasat in top 3 site-uri de Anunturi auto/moto, este primul site din Romania care trateaza serviciul de predare a unui contract de leasing intr-o maniera cu adevarat profesionista.
Cesiune.ro ofera servicii pentru leasing imobiliar, leasing auto, moto, nautic, masini constructii si utilaje, camioane, transport persoane si alte echipamente, venind cu solutia ideala pentru situatiile in care cei care au preluat o masina sau un utilaj in leasing sunt fortati sa predea bunul catre firma de leasing din cauza unei imposibilitati de plata a ratei lunare.
Utilizatorii pot adauga singuri anunturi si mesaje in platforma online, insa profesionistii companiei asigura asistenta pe durata intregului proces si gasesc pentru clienti posibilitati de finantare multiple.


Avantaje principalePractic, echipa Cesiune.ro vine in sprijinul celor care doresc sa renunte la un contract de leasing, oferindu-le posibilitatea de a cesiona contractul in cele mai avantajoase conditii si, foarte important, intr-un timp foarte scurt. Totodata, specialistii Cesiune.ro sunt in permanenta legatura cu persoanele sau societatile comerciale interesate sa preia aceste contracte, facilitandu-le acestora accesul la cel mai eficient sistem de finantare. Totul este extrem de simplu si rapid.
Toate anunturile postate pe site-ul Cesiune.ro sunt gratuite, cu mentiunea ca cei care doresc ca anuntul lor sa beneficieze de promovare si de vizibilitate mai buna pe site pot opta pentru diferite variante contra cost. Toate aceste detalii pot fi accesate de utilizatori dupa ce isi fac cont pe platforma online Cesiune.ro, existand chiar varianta de plata a anunturilor favorizate prin SMS sau prin card bancar.
In pachetul de asistenta permanenta oferit de echipa Cesiune.ro intra si promovarea anuntului de predare leasing, precum si asistenta financiara pentru persoanele fizice sau juridice care doresc sa preia un astfel de contract. In prezent, platforma online Cesiune.ro este specializata in contractele de leasing incheiate pentru toata gama de autovehicule, locuinte, utilaje agricole sau utilaje industriale.
Echipa Cesiune.ro se ocupa si de pregatirea autoturismelor livrate catre clienti. Astfel, toate autoturismele sunt spalate si pregatite pentru livrare, iar, optional, acestea pot beneficia de un pachet complet de ingrijire care consta in polish exterior si curatare profesionala la interior plus un bonus care consta in dezinfectarea instalatiei de climatizare.


Despre Cesiune.ro

Portalul s-a lansat in 2009 cu obiectivul de a deveni cel mai mare site din domeniu. Inca de la inceput au fost incheiate contracte de colaborare cu furnizori majori de informatii auto, precum Otp Leasing, Ager Leasing, Tiriac Leasing, Inpuls Leasing, NBGleasing, Romstal Leasing, numarul acestora crescand odata cu dezvoltarea businessului .

Comunicate de presaCum sa-ti schimbi masina in fiecare an, fara batai de capEste cunoscut faptul ca, in medie, un european isi schimba masina personala după 3 ani de utilizare. Media este calculata mai mult dupa obiceiurile din vest, deoarece est-europenii sunt obligati de veniturile mai mici sa foloseasca automobilul un timp mai indelungat. Putina lume stie, insa, ca exista sisteme foarte avantajoase prin intermediul carora poti avea, in fiecare an, o alta masina, daca te-ai plictisit de cea veche.

Totul pleacă de la sistemul de proprietate, o notiune lipsită de sens în domeniul auto.

Cesiune.ro a pus la punct un sistem extrem de practic, unul care se aseamănă cu leasingul operational, dar are mult mai multe avantaje. Cel mai important este faptul că scapi de multe din grijile prilejuite de masină: impozit, revizii etc. Al doilea ca importantă este că poti să-ti schimbi masina ca pe sosete. Pe scurt, este un sistem de închiriere cu clauză de cumpărare.

Pe toata durata contractului, impozitul masinii este platit de Cesiune.ro si ratele sunt fixe, neinfluentate de dobanzi si Euribor. Să explicăm, mai întâi, ce reprezintă, în realitate, detinerea unei masini. În mod normal, pretul plătit la achizitie este cea mai mare cheltuială. Apoi sunt sumele necesare întretinerii: combustibil, taxe, asigurări, service. Un total enorm, care poate fi calculat atât pe an, cât si la kilometru de utilizare, de fiecare dintre noi. La finalul posesiei, când ne-am plicitisit ori masina devine prea veche, aceasta se vinde cu o sumă, denumită în limbaj de specialitate valoare reziduală sau de revânzare. Diferenta dintre cele două sume, costuri (pret plus cheltuieli) versus suma de revânzare, reprezintă costul net de utilizare a masinii pe care ne-am dorit-o si acum încercăm să scăpăm de ea. Acest cost poate fi socotit la lună, astfel că avem o valoare reală a pretului pe care îl plătim lunar ca să avem masină. De ce trebuie, în acest caz, să avem în proprietate masina respectivă, cu grijile inerente? (impozit, revizii, vânzare etc.)

Solutia Cesiune.ro este închirierea pe termen lung. Clientul îsi alege masina, nouă sau rulată, din oferta companiei sau de la un dealer autorizat. Sunt acceptate și masini din afara site-ului, după o verificare temeinică. Se face un contract de închiriere, cu plata unui avans, și apoi se plătesc ratele lunare. Aici se termină si grijile. Finantarea din spatele acestui mecanism este asigurată de propria companie, Cesiune.ro, si permite deducerea legală a cheltuielilor si a TVA-ului, fără complicatii birocratice.

Contractul de închiriere este însotit de un antecontract de vânzare-cumpărare, care asigură clientii de intrarea în proprietate a masinii la finalul contractului. Practic, cei care doresc cumpărarea efectivă, la finalul contractului devin proprietari, desi reprezentantii Cesiune.ro ne-au asigurat că 90% din clienti preferă schimbarea masinii periodic. Asadar, după plata în avans a unei sume între 20% si 50%, apoi plata a 48 de rate, la finalul ultimei rate clientii devin proprietari. În functie de situatie, clientii vor opta pentru o plată finală ce poate fi 20% sau numai 1%.

Foarte important este faptul că această finantare nu afectează gradul de îndatorare, astfel că acestia pot accesa în continuare credite si leasinguri la bănci si alte companii, fără probleme, fără un istoric al datoriilor afectat.

Avantajul unic pe piata din România, despre care vorbeam mai sus, este cel prin care clientii aflati sub contract de cel putin 1 an isi pot schimba masina cu o alta, după preferinte, în limitele avansului achitat initial. Dacă titularii contractului doresc o masină mai mare, mai mică, mai ieftină, mai luxoasă, din altă clasă, ei pot returna masina initială, pot beneficia de un nou calcul pe baza avansului si pot închiria/cumpăra altă masină, fără a plăti alt avans, si asta în fiecare an. Ajungem, în acest fel, la discutia despre costurile lunare generate de folosirea unei masini. Contractul de închiriere are un cost lunar comparabil cu cel de proprietate, dar te scapă de multe bătăi de cap.

Si ca să concluzionăm, pe toată perioada de derulare a contractului impozitul masinii este plătit de Cesiune.ro, care rămâne proprietar până la finalizarea contractului.

De asemenea, costurile de utilizare sunt predictibile, deoarece rata este fixă si nu este afectată de dobânzile bancare sau de valorile EURIBOR.

Cei de la Cesiune.ro ne-au asigurat că pentru semnarea unui contract si finantarea achizitiei unui automobil prin propria platformă nu e nevoie de birocratie, documente justificative, bilanturi depuse, ci de un minim set de acte, stabilit pentru fiecare dosar în parte.

Sursa: Cesiune.ro - preluare 4tuning.ro


Cafe Leon - prima cafenea din România dedicată clienţilor unei companii de leasingCesiune.ro anunţă deschiderea Cafe Leon, cea mai plăcută formă de a petrece timpul necesar pentru cumpărarea unei maşini, pentru socializare şi pentru relaxare.

Clienţii Cesiune.ro au la dispoziţie, începând de luna aceasta, în locul birourilor aglomerate şi zgomotoase, un spaţiu plăcut, în care pot discuta cu un consultant, pot căuta pe internet maşina pe care o doresc, pot studia actele pe care le au de semnat sau pot, pur şi simplu, savura o cafea bună, pe terasă.

Cafe Leon este o investiţie a grupului de firme din care face parte Cesiune.ro şi se află într-o zonă aglomerată a Capitalei, în zona Gării de Nord, pe strada Witting nr. 4.

Cafe Leon poate fi un loc de petrecere a timpului liber şi pentru persoanele care nu folosesc serviciile Cesiune.ro, pentru o pauză de cafea în timpul zilei, pentru orele de după program, în timpul săptămânii, sau pentru week-end, alături de prieteni.

Sunt anunţate evenimente speciale, multe dintre ele dedicate întregii familii, vor fi prezenţi DJ renumiţi şi sunt pregătite multe surprize pentru clienţi.

Cafe Leon Witting

Despre Cesiune.ro

Cesiune.ro este o companie care a implementat servicii unicat pe piaţa din România, oferind, prin intermediul platformei Cesiune.ro, servicii de finanţare la achiziţia unei maşini. Sistemul de finanţare cesiune.ro permite cumpărarea unei maşini cu plata unui avans între 20 şi 50% şi a 48 de rate, plus o rată finală.

Cesiune.ro este unicul sistem de finanţare pentru maşinile vândute prin intermediul cesiune.ro.

Contractele de cumpărare încheiate cu Cesiune.ro nu afecteaza istoricul companiei care cumpara, au rate fixe pe toată perioada si necesita un set minim de acte pentru aprobare. Clienţii care au deja un an de contract îşi pot schimba maşina în funcţie de avansul plătit.

Sursa: Cesiune.ro - preluare Adevarul.ro


Cesiune.ro lansează un sistem unic în România: poţi schimba maşina după numai un an de contractCesiune.ro anunta lansarea operatiunilor de finantare a achiziţiei de automobile, destinate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, în condiţii fără precedent pe piaţa din România.Cesiune.ro anunţă lansarea operaţiunilor de finanţare a achiziţiei de automobile, destinate atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, în condiţii fără precedent pe piata din România.

Soluţia de finanţare Cesiune.ro reprezintă în acest moment unicul sistem de finanţare pentru clienţii platformei Cesiune.ro şi aduce o serie de avantaje pentru persoanele care doresc să cumpere un automobil în rate, printr-un mecanism simplu, care să permită deducerea legală a cheltuielilor şi a TVA-ului, fără complicaţii birocratice.

Sistemul de finanţare al Cesiune.ro reprezintă o închiriere pe termen lung a automobilului, cu avantajele ce decurg din acest sistem, însă fără dezavantajele unui leasing operaţional. Contractul de închiriere este însoţit de un antecontract de vânzare-cumpărare, care asigură clienţii de intrarea în proprietate a maşinii la finalul contractului. Practic, după plata în avans a unei sume între 20% şi 50%, apoi plata a 48 de rate, la finalul ultimei rate clienţii devin proprietari. În funcţie de situaţie, clienţii vor opta pentru o plată finală ce poate fi 20% sau numai 1%.

Contractul nu are comisioane ascunse, iar finanţarea se face pentru orice automobil fabricat mai recent de 2007, în condiţii similare: 20% - 50% avans şi 48 de rate, plus plata finală, după caz.

Atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii (persoane juridice), finanţarea nu afectează gradul de îndatorare, astfel că aceştia pot accesa în continuare credite şi leasinguri la bănci şi alte companii, fără probleme, fără un istoric al datoriilor afectat de acest contract de închiriere.

Ca un avantaj unic pe piaţa din România, clienţii aflaţi sub contract de cel puţin 1 an îşi pot schimba maşina cu o alta, după preferinţe, în functie de avansul achitat iniţial. Dacă titularii contractului doresc o maşină mai mare, mai mică, mai ieftină, mai luxoasă, din altă clasă, ei pot returna maşina iniţială si  pot beneficia de un nou calcul pe baza avansului platind doar diferenta de la avansul achitat initial.

Pe toată perioada de derulare a contractului impozitul maşinii este plătit de Cesiune.ro, care rămâne proprietar până la finalizarea contractului.

De asemenea, costurile de utilizare sunt predictibile, deoarece rata este fixă şi nu este afectată de dobânzile bancare sau de valorile EURIBOR.

Pentru semnarea unui contract şi finanţarea achiziţiei unui automobil sau imobil prin Cesiune.ro nu e nevoie de birocraţie, documente justificative, bilanţuri depuse, ci de un minim set de acte.

Cesiune.ro a oferit de-a lungul timpului soluţii de finanţare diverse, prin intermediul companiilor de leasing din piaţă, însă în acest moment a implementat cea mai avantajoasă alternativă pentru clienţii săi.

După 4 ani de colaborări cu mai multe societăţi de leasing din România, timp în care Cesiune.ro a funcţionat ca un intermediar al tranzacţiilor dintre vânzător şi cumpărător, a decis să-şi creeze propriul sistem de finanţare, care devine unicul mijloc destinat achiziţiei de automobile pentru clienţii platformei Cesiune.ro

Automobilele care pot fi cumpărate prin sistemul de finanţare al Cesiune.ro sunt cele postate in situl Cesiune.ro, acestea fiind verificate din punct de vedere tehnic de specialiştii Cesiune.ro. O finanţare a unui automobil din afara site-ului presupune o verificare suplimentară în service şi plata unui comision de 2%.

Sursa: Cesiune.ro - preluare Adevarul.ro


O nouă metodă de a îți vinde mașina second-handUn nou mecanism online, prin intermediul căruia românii își pot vinde autoturismele second-hand în leasing, similar cu sistemul utilizat pentru mașinile noi, este disponibil pe piața românească.

Persoanele care vor să-și vândă mașina o pot face acum mai eficient prin intermediul portalului cesiune.ro. Ambele părți ale tranzacției vor avea o sarvină mult mai ușoară și sigură: vânzătorul își va primi prețul cerut de la cesiune.ro, iar cumpărătorul va plăti în leasing, cu avans și rate egale, prețul mașinii.

Practic, este vorba despre o evoluție de la un sistem rudimentar al anunțurilor de mică publicitate, postate în ziare sau pe diferite site-uri, la un sistem civilizat, în care tranzacțiile cu mașini rulate se desfășoară într-un cadru modern.

Procedura este foarte simplă, iar cei care vor să vândă mai ușor propria mașină trebuie să posteze un anunț pe cesiune.ro, iar mașina va avea afișată automat calculația ratelor de leasing. Angajații Cesiune.ro se vor ocupa de promovarea mașinii, iar când este găsit clientul, vânzătorul primește banii integral, de la cesiune.ro, iar cumpărătorul începe să plătească ratele lunare.

Utilizarea acestei platfome online are o serie de avantaje evidente - toate în favoarea proprietarilor de autoturisme care doresc să vândă repede și la un preț bun - față de sistemele clasice, de mică publicitate. Printre acestea se numără faptul că datele vânzătorului nu sunt publice, că de vînzare se va ocupa o echipă de profesioniști de la Cesiune.ro, dar și că prețurile de postare sunt mult mai mici decât pe site-urile tradiționale de anunțuri.

Mecanismul de finanțare al Cesiune.ro este un avantaj major și pentru companiile care doresc să scoată din activele firmei un automobil și să îl utilizeze în regim de leasing operațional, pentru un management mai bun al capitalului.

„Ne-am propus să susținem comerțul civilizat cu automobile, care să permită atât deblocarea pieței, printr-o finanțare accesibilă oricui, cât și accesul cumpărătorilor la automobile verificate, fără riscuri privind proveniența și calitatea acestora”, a declarat Ionuț Vintilă, director de vânzări în cadrul Cesiune.ro. „Este timpul ca românii să treacă de etapa anunțurilor postate pe diferite site-uri de mică publicitate, fără să mai știe nimic apoi despre acest anunț. Le oferim un instrument puternic, prin intermediul căruia autoturismul pe care îl vând va fi preluat de specialiști, care se vor ocupa de el, de vânzarea și de finanțarea acestuia”, a mai spus reprezentantul Cesiune.ro.

Sursa: Cesiune.ro - preluare Capital.ro


CESIUNE.RO: cea mai bună metodă pentru a-ţi vinde maşina rapid 

BUCUREŞTI, 22 Aprilie – Site-ul Cesiune.ro anunţă oferta de servicii complementare pentru clienţii care doresc să-şi vândă maşina într-un sistem modern şi civilizat. Este vorba despre posibilitatea de a vinde autoturismul second-hand în leasing, similar cu sistemul utilizat pentru maşinile noi, pentru a face mai uşoară găsirea de cumpărători.

 

Românii care vor să-şi vândă maşina o pot face cel mai eficient pe cesiune.ro, prin intermediul unui anunţ postat, nu doar în sistem clasic, cu plata cash, aşa cum negociază de obicei cele două părţi, ci şi în sistem leasing, prin intermediul soluţiilor de finanţare ale cesiune.ro. Ambele părţi ale tranzacţiei vor fi mulţumite: vânzătorul îşi va primi preţul cerut de la cesiune.ro, cumpărătorul va plăti relaxat, în leasing, cu avans şi rate egale, preţul maşinii.

 

Site-ul cesiune.ro şi-a dezvoltat oferta pentru publicul său, astfel că predarea de contracte de leasing - activitate de tradiţie pentru cesiune.ro -  este însoţită acum şi de posibilitatea ca o maşină ce nu a fost cumpărată prin leasing sau a fost achitată integral deja, nu mai veche de 2007, să fie totuşi vândută în acest sistem avantajos, cel al leasingului operaţional. Practic, este vorba despre o evoluţie de la un sistem rudimentar al anunţurilor de mică publicitate, postate în ziare sau pe diferite site-uri, la un sistem civilizat, în care tranzacţiile cu maşini rulate se desfăşoară într-un cadru modern.

 

Care sunt paşii

Paşii pe care orice persoană care vrea să vândă mai uşor propria maşină trebuie să-i parcurgă sunt simpli:

1. Intră pe Cesiune.ro

2. Postează un anunţ

3. Maşina este afişată automat cu calculaţia ratelor de leasing

4. Specialiştii Cesiune.ro preiau anunţul şi încep să se ocupe de mediatizarea maşinii

5. În momentul în care este găsit un cumpărător, vânzătorul primeşte banii integral de la Cesiune.ro

6. Cumpărătorul semnează contractul de leasing şi primeşte maşina dorită, după plata avansului.

 

Avantajele postării de anunţuri pe Cesiune.ro

Utilizarea platformei Cesiune.ro are o serie de avantaje evidente – toate în favoarea proprietarilor de autoturisme care doresc să vândă repede şi la un preţ bun -  faţă de sistemele clasice, de mică publicitate. Iată care sunt cele mai importante dintre aceste avantaje:

1. Datele de contact ale vânzătorului nu sunt publice, asigurând astfel intimitatea necesară celor care vând maşina, ferindu-i de samsari sau de curioşii care nu fac altceva decât să deranjeze. Informaţiile de contact vor fi protejate şi cunoscute doar de angajaţii Cesiune.ro;

2.  Automobilul este postat pe site cu o calculaţie de leasing automată, fără ca vânzătorul să facă un efort suplimentar în acest sens. Maşina va fi astfel mult mai atractivă pentru oricine, dar mai ales pentru cumpărătorii care nu dispun de bani cash, dar îşi doresc o astfel de maşină;

3.  Maşina este promovată de o echipă de specialişti care se ocupă de găsirea unui client. Cei care postează anunţul pot alege să-l evidenţieze, contra cost. Dar angajaţii Cesiune.ro se vor ocupa întotdeauna de promovarea maşinii.

4. Costurile de postare a anunţurilor sunt la jumătate din preţurile practicate pe piaţă. Cesiune.ro consideră că varianta de postare de anunţuri gratuite nu este destinată celor care doresc cu adevărat să vândă o maşină, dar a ales să perceapă taxe foarte mici, la jumătate din cele cerute de site-urile obişnuite de anunţuri.

 

Mecanismul de finanţare al Cesiune.ro este un avantaj major şi pentru companiile care doresc să scoată din activele firmei un automobil şi să îl utilizeze în regim de leasing operaţional, pentru un management mai bun al capitalului.

Cesiune.ro şi-a propus să susţină comerţul civilizat/modern cu automobile, care să permită atât deblocarea pieţei printr-o finanţare accesibilă oricui, cât şi accesul cumpărătorilor la automobile verificate, fără riscuri privind provenienţa şi calitatea acestora.”, ne-a declarat Ionuţ Vintilă, director de vânzări în cadrul Cesiune.ro. „Este timpul ca românii să treacă de la etapa anunţurilor postate pe diferite site-uri de mică publicitate, fără să mai ştie nimic apoi despre acest anunţ. Le oferim un instrument puternic, prin intermediul căruia autoturismul pe care îl vând va fi preluat de specialişti, care se vor ocupa de el, de vânzarea şi de finanţarea acestuia.”, a mai spus reprezentantul Cesiune.ro.

 

Ce trebuie să ştie cumpărătorii

Sursa: Cesiune.ro - preluare Adevarul.ro


Maria Păuna, make-up artistul vedetelor, a lăsat BMW-ul pentru Audi


Maria Păuna este make-up artistul care le face pe vedetele noastre să arate şi să se simtă senzaţional. Şi cum studiile la Paris şi talentul nativ o recomandă, Maria a avut-o drept clientă chiar şi pe Madonna.

După zece ani în care a fost fidelă mărcii BMW, Maria a decis să-şi schimbe maşina cu un Audi pentru că, spune ea, o reprezintă cel mai bine. “Mă gândeam de ceva vreme să îmi schimb maşina, însă voiam să găsesc o ofertă cu adevărat convenabilă. Voiam şi calitate, şi prestanţă şi să fie o maşină prietenoasă, uşor de condus. Un prieten m-a sfătuit să nu mi-o iau cu banii jos, ci să apelez la o firmă de cesiune de leasing. Am ales împreună cu cei de la Cesiune.ro un Audi A4, 2.0 TDi - 143 cp. Am dat un avans mare la început, de 12.000 de euro, şi am rămas acum cu rate de 250 de euro”, spune Maria.

Businessul Mariei, un salon de înaltă clasă frecventat de crema showbizului, este printre cele mai exclusiviste din lume. Mai sunt încă patru femei în lume care au saloane specializate doar pe sprâncene şi machiaj.

Cesiune.ro vine cu soluţia ideală pentru situaţiile în care cei care au preluat o maşină sau un utilaj în leasing sunt forţaţi să predea bunul către firma de leasing din cauza unei imposibilităţi de plată a ratei lunare. Prin cesiune.ro, se recuperează o mare parte din suma deja plătită. Avantajele pentru noii proprietari sunt că aceştia nu mai sunt nevoiţi să achite taxa de înmatriculare şi pot negocia atât avansul, cât şi rata lunară.
Sursa: Libertatea.ro


Ionuţ Iftimoaie este fan SUV-uri


Atenţie, şoferi! Celebrul luptător Ionuţ Iftimoaie poate fi întâlnit în trafic la volanul unui SUV cu şapte locuri, un puternic Mercedes GL cu motor diesel, pe care îl conduce în locul unui Porsche Cayenne cu cinci locuri.

Pe lângă maşina personală, Iftimoaie mai are alte 3 SUV-uri Dacia Duster pe care le foloseşte pentru firma sa de pază.

"Am ales Mercedesul GL pentru mine, nu pentru marcă, ci pentru tipul de cerinţe pe care le îndeplineşte - siguranţă la drum lung, dar şi un volum mai mare, pentru că, având copii, se adună multe bagaje. Am trecut de la cinci la şapte locuri", spune Iftimoaie.

Şi pentru că luptătorul este şi antreprenor, şi-a mai luat trei maşini pentru intervenţii, prin preluare de leasing de la Cesiune.ro, pentru firma sa de pază. De altfel, Cesiune.ro este alături de luptător, în drumul spre victorie, de peste doi ani de zile, fiind şi unul dintre sponsorii care l-au sprijit în cantonamentul ultimului meci disputat la Piatra-Neamţ, în care Iftimoaie l-a învins pe Luca Panto.

"Am luat trei Dacia Duster la un preţ foarte bun, sunt fiabile, au un consum redus şi sunt uşor de întreţinut. Firma de pază este într-un proces de dezvoltare şi pe viitor sunt sigur că voi mai avea nevoie de serviciile lor", a adăugat campionul. Ionuţ Iftimoaie a fost fascinat de luptele K1 si de filmele cu Bruce Lee încă de mic copil. Acum se mândreşte cu premii precum campion al Italiei, Campion K1 Bassano 2001, Campion K1 Bassano 2002, Campion Italia GP 2002, Campion Local Kombat al Romaniei, în 2004, 2005 şi 2006 - cel mai popular sportiv, cel mai bun sportiv K1 Local Kombat din România. Dar cine ştie, poate, într-un viitor apropiat, Iftimoaie va călca pe urmele lui Mihai Leu, îndreptându-se spre pistele de raliuri. Deja a fost copilot la o probă specială alături de fostul campion naţional la raliu Thomas Abraham, grupa H 2000.
Sursa: Libertatea.ro


Cum recuperezi până la 60% din banii daţi pe maşina luată în leasing dacă nu mai poţi plăti ratele


Cei care au o maşină luată în leasing şi nu îşi mai permit să plătească ratele pot apela la serviciile unei firme de cesiune de leasing din România. Prin cedarea de leasing, se evită pierderea totală a investiţiei şi chiar riscul de a plăti alte costuri suplimentare, în cazul în care firma de leasing ajunge să rezilieze contractul şi să execute silit bunul.

Mai mult, prin cesiune şi cei care preiau ulterior aceste autoturisme au de câştigat, deoarece pot negocia avansul şi ratele ulterioare.

Cesiune.ro oferă avantajul de recuperare chiar până la 60% din banii deja achitaţi. În medie, se recuperează avansul achitat la semnarea contractului de leasing şi mai puţin plăţile lunare, pentru că te-ai folosit de maşină. Chiar dacă este doar o parte din sumă, prin noi reuşeşti să recuperezi. Dacă aştepţi ca firma de leasing să-ţi rezilieze contractul, nu numai că vei pierde tot ce ai plătit deja, dar vei plăti şi sumele datorate, respectiv cele pentru perioada în care nu ai acoperit rata, plus penalizările, plus cheltuielile de judecată”.

Cei de la firma de cesiune ţin cont de preţul acelui autoturism în piaţă la momentul la care îl preiau de la utilizatorul înscris pe contractul de leasing. Trebuie ca valoarea dorită spre recuperare plus plăţile rămase către societatea de leasing să nu depăşească valoarea de piaţă a acelei maşini.

Odată cu predarea unui contract de leasing prin cesiune se evită mai multe complicaţii inutile, precum găsirea unui client, uneori o adevărată provocare, sau birocraţia, care te poate pune pe drumuri fără rost. „Din experienţa de trei ani ai Cesiune.ro, putem spune, că o persoană care a predat un leasing auto a recuperat între 30% din sumele deja plătite şi până la maxim 60%. În prezent, în baza noastră de date figurează 3.700 de oferte active”, mai spune reprezentantul firmei de cesiune.

Ce câştigă cel care preia un leasing

Printre motivele care îi fac pe şoferi să apeleze la preluarea unui leasing se numără achitarea unei sume mai mici de bani, în urma negocierii cu titularul de contract, eşalonarea diferenţei de plată în rate lunare în funcţie de bugetul personal şi faptul că nu mai sunt nevoiţi să plătească taxe mari cum ar fi avansul şi taxa de înmatriculare deja achitate.

În baza unui contract de cesiune, noul utilizator va plăti doar o taxă de novaţie, diferită de la o firmă de leasing la alta, însă este de numai 2% (cu aproximaţie) din valoarea rămasă de plată. Cei care vor să preia un leasing ar trebui să aibă în vedere ca suma cerută să fie rezonabilă şi să studieze cu atenţie termenii contractului: ratele achitate deja, valoarea ratelor pe care urmează să le achite şi banii pe care vor trebui să-i dea cash (suma negociată în contul valorii suportate de actualul titular de contract). În rest, noul utilizator va prelua obligaţiile şi beneficiile vechiului utilizator, urmând ca la termen să plătească restul ratelor rămase până la lichidarea finanţării.

Avantajele Unui Contract de Leasing Auto sau Leasing Imobiliar Cesiune.ro